Dinar Emas & Dirham Perak – Islam dan Masa Depan Wang – Ebook

Penulisan  ini adalah untuk menerangkan bahawa pihak-pihak musuh tetap tidak akan berpuashati dengan hidup hasil dari keringat manusia lain menerusi eksploitasi sistemkewangan yang tidak adil dan menindas yang mana telah memberikan kelebihan kepada mereka. Akan tetapi sebenarnya, mereka mempunyai rancangan besar untukmemperhambakan kebanyakan manusia menerusi ekonomi untuk membolehkan mereka menjadi diktator kepada seluruh dunia.

 

Ianya agakganjil dan juga memalukan kerana pada masa yang lewat ini sedang pihak musuh sudah agak hampir mematerikan gerbang besi penjara kewangan Guantanamo, ramai  umat Islam yang masih berada didalam keadaan jahil terhadap bahayanya akan wangciptaan Eropah

didalam dunia moden ini. Malah ada yang telah mengkritik penulis  ini kerana mempunyai pandangan yang “lucu” mengenai wang.

Nampaknya terdapat pemahaman yang amat sedikit mengenai peranan yang dimainkan oleh sistem kewangan ciptaan Eropah ini dalam memberikan kepada musuh-musuh Islam keupayaan untuk terlibat dalam rompakan yang dihalalkan terhadap kekayaan seluruh umat manusia. Begitu juga kesedaran bahawa pihak musuh telah merekacipta sistem kewangan yang mana ianya akan memberikan kawalan kuku-besi kewangan (diktator) keatas seluruh dunia. Mereka telah pun berjaya memperhambakan berjuta-juta umat Islam (begitu juga umat yang lain) dengan bayaran gaji yang amat sedikit (seperti hamba) dan juga kepapaan, sambil meneruskan agenda jahat  global mereka bagi pihak negara Euro-Jewish Israel.

Pihak-pihak media termasuklah didalam negara yang mengishtiharkan “Islam” sebagai agama rasmi, jelas mengenepikan sebarang berita mengenai perkara penting ini. Satu persidangan antarabangsa mengenai Ekonomi Dinar Emas telah berlangsung pada 24 dan 25 Julai 2007 di Pusat Dagangan Dunia Putra Kuala Lumpur. Ucapan tema mantap yang diberikan oleh bekas Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr.Mahathir Mohamad telah menjadi pentas untuk perbincangan yang mendalam selama dua hari mengenai perihal “wang”. Buku kecil ini adalah huraian yang lebih luas lanjutan dari kertas kerja saya bertajuk “Penjelasan Mengenai Lenyapnya Wang Yang Mempunyai Nilai Didalamnya” yang telah saya berikan sejurus selepas ucapan menarik Dr. Mahathir. Akhbar-akhbar harian berbahasa Inggeris Malaysia dan juga seluruh dunia jurnalisme telah memalukan diri mereka sendiri kerana gagal untuk melapurkan pada kemudian harinya walau satu pun berita mengenai persidangan tersebut.

Untuk membaca keseluruhan buku ini, sila klik pada link dibawah ini untuk memuat turun Ebook:

http://bit.ly/1bQ9iC6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *